Fråga om mina nya skor

Fråga från Andreas angående New Balance-inlägget:

Juan! Vilken modell har du köpt?

Och du får gärna skriva lite mer om vilka plagg du fyndade på OL’s utförsäljning! (Verkar som du fick tag på sista 46/48an av den galna kavajen, jag letade överallt under fredagsmorgonen!)

Svar: Hola Andreas!

Modellen heter 998 och är en del av det senaste släppet i Made in the USA-paketet. Jag gillar 998:an för att den är aningen spetsigare än andra NB-modeller (tror jag) som ofta blir lite trubbiga och ser små ut. Men du kanske har clownfötter i size 49? I så fall kan du ignorera den poängen.

USA-tillverkat vet jag egentligen inte varför jag är så förtjust i. Gissar på en kombination av att jag tror att det är bra kvalitet och rimliga arbetsförhållanden – och att det är allmänt coolt med USA. Men New Balance känns alltid kul, det är ju lite av den trygga, vanliga och vettiga personens sneakers samtidigt som de alltid opererar lite i skuggan av de största märkena, så man hejar ju på dem. Plus att japanerna är galna i NB, ytterligare en klassisk aspekt av det hela. Dojjorna kan du beställa lite varstansifrån, till exempel Caliroots/Six Feet Under Down som jag snott bilderna ifrån. 1 699 kronor.

Lycka till!

(Our Legacy-fynden förtjänar ett eget inlägg som kommer snart.)

* EDIT: Som Satkatten påpekade är Six feet under en gammal tv-serie som inte har något att göra med sneakerbutiken Six Feet Down. Kul, lite pinigt och nu ändrat.

,
2013-05-29 16:20:21, 2013-05-29 14:20:21

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *