Ett litet brev från Jonny Johansson

jonny

Hej!

Jag heter Jonny Johansson och är huvuddesigner på ett klädmärke som heter Acne.

Faktiskt ett riktigt stort märke. Vi får bra kritik, säljer bra, det är många som vill bära våra kläder – allt tyder på att jag gör ett kanonjobb.

Nu ska jag precis visa vår kommande kollektion för den samlade världspressen. I Paris! Alla kommer vara där. Jag lär bland annat få träffa Vogue-legenden Hamish Bowles. Kul. Kanske blir det också ett fototillfälle för oss, tillsammans. Ja, jag tror nästan det. Härligt!

Måste planera min outfit. Noga. Kan inte representera klädmärket Acne som jag gör ett kanonjobb för, och fotas med Hamish Bowles, iklädd vad som helst.

Nä, det måste vara något extra. Modernt, men ändå avslappnat. Det måste vara i frontlinjen, fast det får inte se ut som att jag försöker för mycket. Hippt, men ändå laidback. Svårt.

Visstja, jag var precis ute på en löprunda, så jag har shorts på mig. Aja det får vara okej. Jag tar en svart jacka till, svart är ju alltid rätt. Drar upp den hela vägen så det inte syns att jag har löpkläder under.

Men skor då?

Jag vet, jag kör schackrutiga Vans – som Spicoli i Fast times at Ridgemont High, gött! – men istället för att köra barfota som alla andra så har jag ankelstrumpor i. Som högstadiekidsen! Mäktigt, ingen kommer fatta någonting.

Vänta, en sista grej bara. Jag limmar fast lite krulligt hår i nacken så jag får en helt galen hockeyfrilla. Det blir perfekt.

Nu kör vi!,
2013-10-03 08:19:36, 2013-10-03 06:19:36

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *