Jofama gör skinnjacka till Joe Labero

Café nås av nyheten att Jofamas designteam fått uppdraget att ta fram en skinnjacka till magikern Joe Labero.

Efter ett antal år utomlands tar Labero nu med sig trollerilådan hem till Sverige igen. Det är ett år fyllt av jubileer för magimästaren, som fyller 50 år och samtidigt firar 30 år som artist. Under hösten sätter han upp en krogshow på Hamburger Börs i Stockholm.

Jackan är tillverkad med grova blixtlås och har quiltade axlar med silvernitar – och dessutom en innerficka vars skinn ”magiskt” ändrar färg då man rör vid det. Finns till försäljning från januari 2014 och kostar 3 995 kronor.

Här under ser ni en bild på jackan:

Men vad fasen? Den är borta!?

Vad sjukt! Vilket trick!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ABRAKADABRA! Här är den igen!

Is diis your carrd?,
2013-09-10 14:20:48, 2013-09-10 12:20:48

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *