En vanlig måndag då det snöade och inte mycket mer än så

Det här är ett sådant där inlägg som inte handlar om någonting men som får vara med ändå eftersom jag inte gjort något spännande idag. Ett Seinfeldinlägg minus allt det roliga. Jag sov till elva (living the dream), blev bjuden på fläsk med löksås på Grodan av chefen (skriva skriva skriva), packade julväskorna, körde till Kalmar (och här kan vi konstatera att det är många i trafiken som lider av Björks syndrom, alltså att man helt enkelt inte är lämpad att köra bil – detta gäller givetvis inte mig) och dricker nu whisky med svärfar (living the dream igen) och tittar på grekiska nyheter. Så gick ännu en dag i det liv som är den fantastiska Johan Hurtigs.

,
2010-12-20 23:58:42, 2010-12-20 22:58:42

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *