En snabb grej hörni

Ni vet armbågslappar? Som finns vid armbågsområdet på ärmarna på vissa plagg, såsom tröjor och kavajer? Jag tycker att vi ska ligga lågt med dem ett tag. Det ser gubbigt ut!

Okej, då är jag överens. Det var allt.

(Obs, är du till exempel Leif GW Persson så kan du helt ignorera ovanstående stiltips. Men ärligt talat Leif, borde du inte ha bättre saker för dig än att läsa här? Alltså jag är superglad att du är inne och kikar, och gillar det jag gör, men du är inte riktigt målgruppen. Inget illa ment, försöker bara vara rak. Förresten, när jag nu har dig på tråden, jag läste ut Den sanna historien om Pinocchios näsa i natt. Mycket bra! Fan vad go han är Bäckström-jävel alltså. Skriv en ny nu lite kvickt. Vi hörs gubben!),
2013-11-11 17:47:13, 2013-11-11 16:47:13

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *