En intern grej bara som jag hittat på

Jag har ju kommit på en egen grej som jag kör med på min blogg. Som ett signaturinlägg kan man säga, ett eget format. Det går ut på att jag tar ett foto på mig själv i olika sorts kläder, flera plagg sådär, och sedan skriver jag liksom saker om de kläderna och sammansättningen av dem. Och skriver vad det är för märke och så.

Efter det är det så att säga er tur, då skriver ni till exempel kommentarer som ”jete fin jacka!!!” eller ”ärligt talat, det där ser för jävligt ut” (fast då blir jag ledsen så klart). Och så klickar ni massor på gilla. Dagens outfit kallar jag det, mitt koncept. Men ni har varit med så länge så ni kan ju detta redan? Okej – go!


I lördags när vi gick ”på stan” hade jag på mig följande sömnadsverk av olika material, modeller och tillverkare: T-shirt från T by Alexander Wang, jacka från Lewis Leathers, brallor från Levi’s Vintage Clothing, strumpor från Uniqlo och skor från Tricker’s.,
2012-10-08 16:40:00, 2012-10-08 14:40:00

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *