Där blir det nej, skräddaren säger nej.Gårdagens outfit presenteras med lite konsumentinformation: jag var hos min skräddare och hämtade lite grejer, bland annat mina mjukisbyxor(!) från Band of Outsiders (!) som jag sytt in (!) och upp (!) och eftersom så många har mailat och frågat: Jag lämnar allt som inte är kedjesömsbehövande jeans hos Fridhems skrädderi & kemtvätt David (det står exakt så). Skräddaren är asaduktig, klädd i kritvita byxor året runt och framför allt – säger precis vad som går och inte går och hur han tror blir bäst. (”Byxorna blir för korta. Vill du ha dem så? Okej.”)

I alla fall, när jag då gick förbi skräddaren igår hade jag på mig följande:

Skor Tricker’s x 6876, jeans LVC 501Z 1954, oxfordskjorta med utbytbar krage Our Legacy och en murrig kavaj från Our Legacy.,
2012-05-08 17:09:35, 2012-05-08 15:09:35

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *