Dagens Undercover-relaterade nyheter i korthet, del 2 – orange dunväst

Nej, det är inte jättetydligt hur detta blir dagens Undercover-relaterade nyheter och kanske blir det inte riktigt i korthet heller, men häng med lite bara.

Vi ett tillfälle för länge sedan så berättade jag för en spänd omvärld om hur jag har kommit på att Tillbaka till framtiden-trilogin innehåller allt som är snyggt, punkt. Som av en händelse hittade jag dessutom citatet i sin helhet, det var från när jag började blogga på Sofis Mode, någon gång på… femtiotalet?

Man bör också vid denna tidpunkt på historien känna till att jag alltid haft väldigt svårt för varma vinterjackor, de är alltid så himla stora, fula och jobbiga, och därför alldeles för ofta gått omkring underklädd på vintern. När jag var i London kom jag på att Uniqlo har tunna dunvästar som är superbra att ha under den i sig otillräckliga jackan för dagen, en sådan måste jag ju köpa. De hade inte så många färger inne i min storlek (silver fanns) men jag fastnade direkt för en orange, utan att reflektera över varför just då.

Först hemma i Sverige igen, häromdagen faktiskt, dök underbara Michael J Fox upp i huvudet på mig då slog det mig – jag hade omedvetet köpt ett Tillbaka till framtiden-plagg. Igen! Glädjen! Att min är bra mycket tunnare och bärs lite mer dold under är inget vi behöver fundera ihjäl oss på. Glad och nöjd och allt det där.

Men Johan, Undercover då? Du skrev ju där uppe att det skulle bli Undercover-relaterat? Hallå?

Ja, just det, men först en till lite bihistoria. Min fina lilla långa lillebror har som sig bör efter studenten dragit till London och nu landat ett jobb i Uniqlobutiken. Grattis till Michael Hurtig från stolt storebror (som snart skickar en beställning…).

Ska jag vara ärlig så kan jag kanske inte knyta ihop det här så Undercover-relaterat som jag hoppades, hade för mig att det hade synts till bilder eller nåt – för som ni vet och som jag berättat tidigare så ska Undercovers Jun Takahashi ta över som kollaboratör med Uniqlo när samarbetet J+ med Jil Sander snart är över. Men nu hittar jag inga bilder, bra jobbat Hurtig.

Kanske har ni inte läst den här artikeln i alla fall?,
2011-10-31 14:59:05, 2011-10-31 13:59:05

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *