Några rader om skräcken inför mötet med en man som heter Bobby Danger

Hur kunde jag missa detta igår?

Jag fick ett lysande bra och enkelt träningsprogram av Kalle för att mota den tilltagande och trista bukfetman i grind och jag borde ju förstått att det skulle komma en uppföljning. Nu är det jag som tvingas erkänna att jag inte har varit ens nära att sätta igång med programmet. Synd, för det hade säkert synts skillnad redan nu om jag hade satt igång från början.

Ingen idé att komma med de klassiska ursäkterna utan bara att förbereda sig på en rejäl straffnerbrottning av Kalle och – en man som av artistnamnet att döma är lika farlig som rolig – Bobby Danger.

Kan man ”klappa ut” och kan man i så fall göra det redan nu?,
2011-11-03 16:27:41, 2011-11-03 15:27:41

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *