Dagens outfit och god jul från Hurtig


Man måste bjuda på sig själv ibland.

Någon gång kan det handla om att köra lite MMA tills man kräks, ”på kul”. Någon annan gång kan det handla om att photoshoppa in en tomteluva på ett bild där man är ful och gör tummen upp.

Nu sticker jag i alla fall från kontoret och testar det här julledigt som jag hört mycket gott om. Sätter inte min fot här innan nyår! Men ni behöver inte vara oroliga, jag lär inte kunna hålla mig borta från bloggen och hipphetsjulkalendern har jag också för avsikt att fullfölja.

Vad har jag då på mig en dag som denna? Jo. En kavaj från Uniqlo (grå fast det inte syns), och en t-shirt från Filippa K. På benen har jag LVC-jeans, grå 605:0r och på fötterna Tricker’s x 6876-brogues.

Tomteluvan? Oklart, men gissar på Undercover.

Just ja: God jul!,
2011-12-22 18:25:15, 2011-12-22 17:25:15

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *