Colbert tar över efter Letterman

Ett till synes friktionsfritt och lite väntat programledarbyte som alla verkar överens om, i den amerikanska pratshowvärlden? Vad sjukt!

brukar det ju inte gå till, historiskt sett menar jag.

Men nu har i alla fall Stephen Colbert utsetts till efterträdare när David Letterman pensionerar sig själv och det ser ut att ske utan konflikt. Alla är glada över valet och tycker att han är perfekt för jobbet. Tobias Norström listar tre anledningar här.

Framförallt måste det vara oerhört skönt för honom själv att äntligen kunna gå vidare från den konservativt rightwingiga karaktären ”Stephen Colbert” som skapades i The Daily Show, fick ett eget hyllat program och nästan har kommit att bli synonym med personen Stephen Colbert.

Men nog snackat, vi kollar på detta hilarious:a klippet istället.

Stressade människor kan hoppa till 5.38 och se en homofob-pastor nervöst förklara hur han hamnade på en gaybar. ”Jag såg bara att det stod ’beer’…” (Mobilburna människor kanske inte kan se klippet alls, ursäkta i så fall.)

,
2014-04-11 11:22:24, 2014-04-11 09:22:24

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *