Bilen med alla plasttofflor kolliderade – men fick bara enklare Crocsskador

Ibland händer det så viktiga saker i världen att man bara måste stanna upp och kommentera – och fundera. Jag nåddes av rubriken ”Mario Batali bought 200 pairs of orange crocs” och kände liksom att, nä det här är för orimligt, vad händer egentligen?

Det är så många knasiga aspekter.

Tydligen är det vida känt att superkocken Mario Batali är superförtjust i ”skon” Crocs, i orange, så förtjust att han har sin egen signaturmodell (wtf?). Titta själva:

 

– Kolla, jag är helt orimlig på massa olika sätt!

Så här ser den ut, Crocs Bistro Mario Batali Edition. Klicka på bilden för att komma till köpställe. OM DU VILL ALLTSÅ!

 

Redan helt uppåt väggarna detta, men nu blir det skruvat på riktigt. I en intervju berättar han att han har typ 30 par redan (WTF?) och har fått nys om att de ska sluta göra den orange varianten – så då beställer han 200 PAR ORANGE CROCS!

Han tycker det är orimligt att lägga ner signaturmodellen men konstaterar samtidigt att företaget faktiskt går riktigt hyfsat utan hans inblandning. Och tillägger sedan: ”Nothing lasts forever, baby.”

Sant, men att beställa 200 par av en och samma orimliga sko är en bra början.,
2013-11-28 09:14:58, 2013-11-28 08:14:58

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *