Är det en barnsligt dyr handsydd österrikisk rock som du har på dig eller är du bara glad att CCP mig?

Så här såg jag ut på lördagkvällen när vi var på bio – andra Hunger games-filmen. Den var spännande, gråtig och alldeles perfekt helgunderhållning.

Min rätt lyxiga outfit bestod av följande:

Rock – Carol Christian Poell

Stickad tröja – Jil Sander

T-shirt – Filippa K

Jeans – JC

Skor – Lanvin

Påse – Wood Wood

I påsen hade jag lite papper (vi kan låtsas att det var en hyllning till arkitekten Gunnar Asplund som jag tror ritat Skandia-biografen och Stockholms stadsbibliotek. Aja.) och bland annat mitt senaste stand up-skämt som typ handlar om mina testiklar. Skrattfest!,
2013-11-24 22:08:35, 2013-11-24 21:08:35

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *