Young and Hiroki-ng crazy

I förmiddags hade vi läsvärdesundersökning här på Café. Det innebär att vi får reda på exakt vad läsarna tycker om ett tidigare nummer, ner till typ artikelnivå. (Kan inte avslöja så mycket men som väntat fick Fråga Johan 120 % och MVG i betyg. Något sådant i alla fall.) Spännande på alla sätt, men modechef Daniel kunde inte vara med eftersom han är i Paris och hänger med HIROKI NAKAMURA! JA EXAKT – VISVIMMANNEN! Därför smsade jag enligt följande:

Och nu för en stund sedan när Daniel la upp den här bilden på Instagram så kissade jag faktiskt på mig lite granna. Så kan det vara.

Som min kompis Henrik kommenterade: Den där jackan är ju helt bandanas!

(Bonusinfo – den GMT-Master Pepsi som Hiroki har på armen är enligt uppgift hela 1 000 år gammal. Jag tar en sådan tack.),
2013-01-17 15:31:43, 2013-01-17 14:31:43

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *