Visdomsord från Johan inför modeveckan


Tja bloggen! I dag börjar modeveckan så det blir lite flängigt, men in shallah så ska det bli både foto, film och grejer här och på sajten. Kolla in modeveckan.cafe.se för mer fashion i dagarna. Inför detta spektakel blev jag intervjuad av Metro Mode. Jag publicerar två frågor och svar här under och så kan de som liksom inte får nog av Johan Hurtig klicka till exempel här så hoppar man till hela intervjun.

Har du redan bestämt vad du ska ha på dig?
– Nej, det är svårt det där. Det gäller att ha på sig sitt finaste och hippaste och samtidigt verka helt obrydd. Man vill ju inte se ut som att man försöker, men det gör man så klart. Observera här att jag pratar om alla andra och inte om mig själv.

Vem kommer du spana lite extra på under modeveckan för inspiration?
– Han Skarsgårds! Det var ett kul svar tyckte jag, men helt ärligt vet jag inte. Our Legacy-Jockum har alltid fina kläder.,
2012-08-27 14:44:59, 2012-08-27 12:44:59

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *