Vem sa att Nobelpriset inte är kul?

Hörde att de delar ut priset i ekonomi till Alfred Nobels minne…

I ÅR IGEN!?!?

Hur bra minne hade han egentligen? Och vad har det med ekonomi att göra, det är ju räntor och såna grejer. AM I RIGHT!?

* * *

Reds anm: Det roliga med det här blogginlägget var att Johan låtsades blanda ihop namnet: ”Priset i ekonomi till Alfred Nobels minne” med att priset skulle delas ut just till ”Alfred Nobels minne” – vilket vore jättekonstigt. Vi är medvetna om att det här inlägget håller väldigt låg, icke acceptabel nivå – det är ju bara trams! – och kommer ta upp detta med Johan på måndag. Nu har han dessvärre redan gått och lagt sig under skrivbordet och hälsar ”trevlig helg till alla läsare”.

 ,
2014-10-10 15:58:11, 2014-10-10 13:58:11

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *