Vem är jag och vad gör jag här, del 1

Jaha, här är jag, på Café.se.

Varför är jag då det, kan man undra.

Svaret är att jag inte riktigt vet, mer än att båda parter tyckte det var en fin idé. Har gjort en snabbanalys för att kanske få lite mer klarhet i frågan.

Jag har en hel del synpunkter på mode. Men jag kommer inte leverera lika mycket breaking news som main man Daniel Lindström. Kanske kommer jag reta Daniel så gott jag kan däremot.

Jag kommer inte leverera lika mycket köptips som Julia Stridh och när jag levererar köptips lär det med stor risk handla om slutsålda plagg som man inte kan få tag på.

Jag tänker ge mig in i en popkulturfight med Markus Kylén som jag är tveksam till om jag kan vinna (han har ju Jan Gradvall på sitt lag). Dessutom har Markus en imponerande hög frekvens på sitt trams.

Niclas Kindvall har jag ingen som helst chans mot. Minns hur han satt i oklanderlig kostym i SVT:s VM-studio 1982.

Även när det gäller Per Nunstedt är jag chanslös. Eller, om alla sportdiskussioner handlade om Kalmar FF hade jag nog kunnat bidra med mycket, men riktigt så är det väl inte.

Jag har en examen från Handelshögskolan i Stockholm, men det innebär varken att jag kan eller tänker ge några investeringstips och jag misstänker att jag inte heller skulle plocka några Gordon Gekko-poäng hos Daytradern Anders Forssberg med den.

Jag är rätt ung, och det behövs uppenbarligen här. Men jag är inte lika ung som Viktor Barth-Kron så den biten har de redan också.

Tomas Lenneryd? Nja, bortsett från ett omotiverat experiment med mansläppstift och ihärdigt tonårsanvändande av Polo Sport har jag inte mycket att komma med på den fronten.

Men Fredrik Backman då säger ni. Icke säger jag, han är ju både gift och har barn. Två så kallade outsinliga källor till inspiration.

Slutligen Jonas Cramby. Även om jag är en hejare (hoppas det är okej att jag använder det ordet, kändes så bra) på att laga mat så saknar jag såväl skäggväxt och tatueringar som hans briljanta förmåga att skriva krönikor om manlighet. Så nej.

Sammanfattning: Allt är ett stort misstag, det finns ingen anledning att ta hit mig.

Men gud så trevligt det känns att vara här.

,
2010-06-30 11:47:45, 2010-06-30 09:47:45

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *