Veckans nätshopping: I know you got soul… glasögon

Körsbärsträden i Kungsträdgården blommar, solen har inte mer än tittat fram innan uteserveringarna är fulla och solglasögonen på – men vänta nu, panik, nya solglajjor måste jag ju ha. Vilka ska jag välja?

Typ så va?

Enter jag själv.

Lugn och fin, jag har valt ut ett gäng fina till dig. I år ska du tänka plast (eller acetaaaaat förstås), svarta eller transparenta bågar. Sedan är det bara att köra, men tänk också på solglasögonregeln om en (1) piece of flair. Alltså, när du har solglasögon kan du inte vara helt pyntad i övrigt. Ya dig?

Sun Buddies – av mina kompisar bröderna Hogeman som ligger bakom Trés Bien Shop – känns rejäla och hållbara på ett sätt som borde kosta mer än 1 100 kronor. Finns i grön och brun sköldpadda och helt transparenta.

Persol 649 – en riktig klassiker förstås, för dig som vill se lite sådär obrytt ledsen hunkig ut. Är inte säker på hur Edel-shop funkar, men på något vis säljer de många märkesglasögon (märkes!) till riktigt bra pris. 1 130 kronor! Och det ska vara helt legit, som det väg heter om man är typ Ice Cube?

Cutler and Gross. Den äldre (och rikare) mannens Sun Buddies kanske man kan säga? Eller vad vet jag. Acetat, nävtillverkat i Italien etc etc. Plus fina såklart, men lite dyra. BONUSINFO: Trodde aslänge, alltså till typ något år sedan, att det hette Cutler and Cross. Kan till och med ha sagt det till ”en del”. Pinigt att erkänna, men det är väl därför jag är här?

Shuron Sidewinder – ”den tänkande mannens Wayfarers” som en vis man en gång sa. Supercoola om än lite meckiga att beställa hem från staterna. Men det ska gå sägs det, och innebära ett alldeles mycket rimligare pris.

Sunpocket – halloj Persol-inspon i och för sig, men de är ju snygga och kanske lite roligare i färgerna. Plus att de kostar braiga 590 kronor.,
2013-05-07 17:44:45, 2013-05-07 15:44:45

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *