Veckans nätshopping: Heja Sverige!

Dags att leverera senaste nytt när det gäller nätshopping. Den här gången blir det fokus på Sverige – för i all hets kring att beställa från utlandet är det lätt att glömma vilka grymma ställen det finns på hemmaplan. Att nätshoppa i egna landet brukar förstås inverka positivt på fraktkostnaderna, bra patriotbonus. Här följer tre plaggtips från lika många svenska nätbutiker som är värda att nämna av olika anledningar.

Minns ni Mr. Mudd and Mr. Gold – den härliga butiken som gjorde japanska märken lite mer tillgängliga? (På gott och ont.) Det var ändå ledsamt när de la ner. Därför är det extra kul att säga hej till butikens nya skepnad – Pancho and Lefty. Där beställer man lämpligen Kapital och Buzz Rickson’s, eller varför inte den här fina 123-basebolltröjan från Warehouse? 899 bagare!

 

Paul & friends på NK i Stockholm är en butiksklassiker. När jag var liten och bodde utomsocknes och åkte till Stockholm på sportlovet gick jag alltid hit och handlade ingenting, för det hade jag förstås inte råd med. Sedan ett drygt halvår har de också en finfin webbutik, fylld med CDG, Barena och den här fina men dyra (2 995 kronor) stickade pjäsen från Martin Margiela.

Mycket stickat den här säsongen vet ni.

 

Och så tycker vi mycket om Our Legacy, det gör vi ju. (Fast tröjan är lite konstigt plåtad.) De har snofsat till sin webbsida ordentligt så där borde ni gå in och kika. Tröjan på bilden är grym – kanske köper jag den själv! Pris 2 000 kronor.

 ,
2013-10-23 16:43:19, 2013-10-23 14:43:19

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *