Vårens fulaste samarbete?

Superhippa skejtmärket Supreme plus megagenierna på Nike – ett samarbete som inte kan bli annat än succé, eller?

Jo men tydligen.

När nyheten om att Supreme skulle göra en version på basketdojjan Nike Air Foamposite 1 först kom ut höll alla sneakerheadz kollektivt andan av spänning. Nu har bilderna presenterats och, ja, vad ska man säga egentligen. Var ska man börja?

Visserligen är modellen överdrivet divig från början, men det här är ju helt obärbart. Fullständigt orimligt. Som att någons excentriska mosters porslinssamling har fått inspirera. Eller att sydeuropas mest flamboyanta tatuerare har piffat till tribalmönstret lite. Eller vill Supreme förmedla känslan av att gå runt med fötterna i ovärderliga ostasiatiska urnor?

*River ner handmålade Gustavianska tapeter från en slottsvägg* ”Jorå, de e bara å ner hela rasket till grabbarna på Söppreem va.”

Släpps den 3 april i butikerna och online till priset 250 dollar.

Kommer lyckligtvis sälja slut direkt så att vi kan glömma, vända blad och gå vidare med våra liv.

,
2014-03-31 13:02:53, 2014-03-31 11:02:53

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *