Våran hemlighet – igen

En ny hemlighet, en som jag inte ens tänker säga till er, är att målet med det här utrymmet och hela min digitala tillvaro är att bli en korsning av Elin Kling, Momotarojeansens lite rosa selvedgekant och Conan O’Brien. Nej nej, jättesnällt att du säger så kära läsare men jag är inte riktigt där ännu. (Åh, det där med ironi i text är himla lurigt eller hur? Varv på varv på varv).

Vad jag menar är att jag skulle vilja ha löjligt många besökare utan att behöva slå hejvilt omkring mig, skaffa jättestora bröst, enbart ha folkliga cravings och liknande beprövade och välfungerande knep. Några hinder föreligger, jag vet. Jag är kille, jag är lite snårig och jag är alldeles för all over the place (att jag är tråkigast på nätet behöver ni inte påminna mig om). Men nog finns det lite saker att bygga på: Jag har en himla rak och fin sidbena, jag levererar högkvalitativt trams, jag kan mycket om kläder som jag inte har råd med i tillräcklig utsträckning och… ja det var nog det i och för sig.

Det kommer tips till mig, det gör det ju: Skriv kortare och dummare, skriv mer initierat, fler bilder på dig, inga bilder på dig, var aktiv i sociala medier för att få fler inlänkar, var mer personlig och dela med dig av ditt liv, mer trams, mindre trams. Åt det hållet.

Varför skriver jag då detta? Säg det. Kanske är det för att på förhand förklara nästa inlägg lite, och för att lägga upp bollen för en annan klassiker inom det här med blogg: ”Kära läsare, vad vill ni läsa mer om?”-inlägget. Vet inte om jag vågar lägga upp ett sådant bara.

Tills dess ska vi göra ett annat experiment: Tipsa minst en av era vänner eller fiender om mig och tvinga dem att gå in och läsa. Så ser vi vad som händer!

,
2010-09-09 17:21:09, 2010-09-09 15:21:09

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *