Vad är det som händer här egentligen? – 10 helt orimliga situationer som vi verkligen inte kan förklara

– Du kunde väl talat om att du lätt blir åksjuk INNAN du började cykla runt på den där enhjulingen.

– Förlåt.

– Nästa gång får det bli rullskridskor istället.

– Ja.

 

Krisner hade gått halva vårterminen innan han till slut vågade fråga Symaskinen om hon ville bli hans dejt till skolbalen. Han trodde inte sina öron när hon svarade ja. Då tänkte han inte låta skolans tuffaste kille, Bussen, komma emellan. När Bussen sa till Symaskinen ”kom vi drar” så svartnade det för ögonen på Krisner. Han puttade det hårdaste han kunde på Bussen som ramlade i diket. Ordningen var återställd.

 

– Vad skönt det är.

– Aa.

– Vems tass är det där?

– Oj, hehe, det var visst min.

– Hehe.

– Vad skönt det är. I vattnet.

– Mm.

– Jag har inga brallor på mig.

– Inte jag heller.

– Vem fes?

– Det var jag, förlåt.

 

Till dig som inte förstår poängen: det roliga med den här bilden är att vinet är helt feltempererat. Och att tändaren ligger för långt bort för att räven ska nå den med sin lilla tass. Classic räven.

 

– Men hallå här är jag! Det är jag som ska gifta mig! Hallåååå!

Rågert åkte dit på den klassiska sken-svensexe-bortrövningen: Tvinga offret klä ut sig i tigerkostym och be honom vara på ett visst ställe vid en viss tidpunkt. Då dyker en ANNAN i tigerkostym upp och blir bortrövad istället. Fintad Rågert!

 

– JAG ÄR BRÖDKUNGEN! AAAHHH! Ni ska bönfalla inför mig ty jag är er härskare! MOAHAHAHAA!

 

Fredrik och Missan gjorde det mesta ihop. Gick på bio, åt långa middagar och skrattade sig till sömns om kvällarna, så bra trivdes de med varandra. Men när Fredrik ville använda Missan som tvättsvamp i duschen tyckte hon att det gick för långt, då lackade hon ur.

 

– Jaha, hur vare här då?

– Eh, ja var ska jag börja…

– Du har nåra jävla små kaktusar över hela dig, du kanske ska börja där?

– Jo, alltså jag skulle spela golf med en polare.

– Jaha?

– Vad snabba solglasögon ni har förresten!

– Ja eller hur? Assnabba!

– Ja i alla fall, då står jag där och ska putta på åttonde hålet och så kommer han springande med en hel jävla låda såna här små kaktusar och tömmer över mig. Verkligen mosar in dem över hela kroppen. Ni ser ju själva. Han håller mycket på med practical jokes och sådär, min polare.

– Jaha…

– En gång gömde han sig bakom ett hörn och hoppade fram och slog till mig stenhårt i ansiktet.

– Va?

– Practical joke sådär. Typiskt honom.

– Det är nog bäst vi åker in till sjukhuset nu.

– Vad snabba solglasögon ni har!

– Jaja, lägg dig ner nu.

– Aj!

– Försiktigt.

 

– AA JUST DET! Nuerunte så kaxig längre.

– Förlåt!

– Å vadå ”What do you feed a gay horse? – haaaay”.

– Ja alltså det är liksom en ordlek med ”hay” och hur man uttalar det…

– SKARU HA MER STRYK ELLER?

– Nej förlåt, jag ska vara tyst.

– Aaa reskaru.

 

– Vad glor ni på, har ni aldrig sett en… cock fight förut eller AMIRIGHT!?

 

* * *

Mer roligt:

20 gravstenar som är dödsroliga (jepp, du kommer givetvis skratta ihjäl dig)

12 mest kreativa sätten att förstöra SD:s valutskick

Game of Thrones-skådespelarna i vardagslivet

13 knäppa bilder som lurar hjärnan

16 slipsar vi hellre stryps i än har på oss,
2014-06-02 11:03:56, 2014-06-02 09:03:56

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *