Uniqlo hjärta Undercover

Uniqlo plus Undercover lika med sant.

Nu har vi fått bekräftat samarbetet mellan två japanska giganter – superkedjan Uniqlo och supermärket Undercover – som dessutom är långsiktigt och ska lanseras i Uniqlo Ginza till våren 2012. Jun Takahashi som ligger bakom Undercover har senaste året gjort stor succé med kollektionen GYAKUSOU för Nike, och tar nu över efter att Jil Sanders Uniqlo-samarbete J+ gör sin sista säsong.

Samarbetet lär attrahera hela spektrat av modefolk, från konsumtionsgalningar och fashion show-fanatiker till streetweargubbar och funktionsnördar. Och de vanliga japanofilerna förstås. Läs hos mister Takahashi här.,
2011-07-15 11:26:11, 2011-07-15 09:26:11

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *