*Tittar fram försiktigt*

Jag är lite nervös. De senaste dagarna har jag fått hela Backman-klanen efter mig, alla som jobbar med detta ”data” skäller på mig för att jag ”förstört hela sajten” och på modeveckan stod alla och pekade och skrattade och bara ”japanska kläder – såå förra året”. Det är därför jag mest suttit under ett bord och darrat som en frusen chihuahua istället för att skriva här.

Eller något sånt, ni kanske själva kan hitta på någon kul historia om var jag hållit hus – det är fritt fram!

I alla fall är modeveckan nu över och i väntan på att jag levererar någon typ av genomtänkt sammanfattning av den ska jag visa två bild på min outfit dag två.T-shirt från Adam Kimmel, kavaj i jersey från Beams+, insydda jeans (501 WWII) från LVC, strumpor från Uniqlo och skor från Tricker’s x 6876.

,
2012-02-02 17:51:10, 2012-02-02 16:51:10

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *