Tisdagsmusik: Den krispiga rnb-burgaren

Då blev det musiktisdag igen på detta lilla tillhåll. Ni förstår, i mitt självtilldelade uppdrag att driva ”en sorts” modeblogg ingår att komma med lite musiktips emellanåt.

Och så föll det sig som så att jag snubblade över denna krispigt 00-talsdoftande rnb-burgare med extra ost. Vad annat göra än att dela med mig av det fina till er? Nä precis, alla blir glada. Sluta läs, börja lyssna. Hejrå!

Stacy BartheTo be loved

Lite riktig info också: Stacy Barthe har skrivit två låtar till Alicia Keys nya album Girl on fire som släpps… idag? Och i december släpps Barthes (obs, inte Roland Barthes utan Stacy då) EP P.S. I love you på Motown Records.,
2012-11-27 15:20:41, 2012-11-27 14:20:41

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *