Språkskola

Jag är ju lite gammal i passet men ett barn inuti så detta inlägg blir lite som en bro mellan de båda sidorna. Det kan vara så att många av mina läsare inte känner till det magiska användandet av asterisker i text som för yngre chattkids är självklart.

Skriver man något mellan asterisker så betyder det att man gör det just i detta nu. Typ såhär: *skrattar* eller *slår* om man skrattar åt någonting eller slår… någon. Eller *gubbvaktar*.

Spännande, eller hur? *Gör bort sig på internet*

Den här fantastiska tekniken kan man använda till att förmedla bonusinformation när man skriver och lite tydligare skapa en bild för läsare, *äter en semla och spiller grädde på datorn*, men det är samtidigt viktigt att poängtera att Svenska Akademien inte alls godkänt detta språkbruk och att man lätt framstår som ett msn-kid om man håller på såhär. *Poängterar*

*Kommer inte på något bra slut på det här konstiga inlägget, klickar istället bara på publicera och tänker att livet går vidare*

,
2011-01-31 13:49:45, 2011-01-31 12:49:45

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *