Söndagen sammanfattad i olika material, färger och varumärken

Korta noteringar från helgen som gått:

1. Det faktum att jag när vi har introtävling tar Depeche Mode men inte kommer på titeln Enjoy the Silence, och senare tar artist och titel på en sekund när det gäller Roxette ”Listen To Your Heart” och Toto ”Africa”, dels är det skämsigt och dels tror jag det betyder något. Men jag vet inte riktigt vad.

2. Mjällby – Kalmar FF 1-0. Ska det bli en sådan säsong nu igen?

3. Vi åt söndagslunch på Itamae och jag tvingades samla alla mina krafter för att låta bli att säga min favoritordvits hela tiden.

4. Som vanligt är det uppsamlingsheat nu på söndagskvällen för allt jobb som inte riktigt har gjort sig själv ännu.

,
2011-04-17 20:38:31, 2011-04-17 18:38:31

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *