Pressmeddelande

PRESSMEDDELANDE: Housemaestro och dryckesjournalist skulle starta social media-plattform, men sen gick inte det.

Houseproducenten och vinskribenten Alf Tumble var precis i startgroparna för att dra igång sitt webbprojekt – en slags digital plattform som man kan använda för att skapa flöden med personligt material, ja typ som en blogg – fast när han pratade med sina kompisar sa de till honom att det redan finns ett sådant, och att det heter Tumblr.

– Jag blev jätteöverraskad. Jag hade inte ens bestämt om jag skulle kalla min plattform för Tumble, Tumbl eller Tummen och hans mamma.

– Jag lovar faktiskt att jag inte kände till det här Tumblr när jag fick min asbra idé, säger Alf Tumble.

Nu är planerna på en digital plattform nedlagda. Istället ska Alf Tumble satsa på släktforskning.

– Eller ja, inte min släkt. Jag ska undersöka om Charlotte Perelli är släkt – om än på långt håll – med kalendern Perelli.,
2011-09-26 09:37:38, 2011-09-26 07:37:38

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *