Podcast om trams och mode

Så här roligt har man det bara när man är med i Fantasipanelen.

* * *

Ni har väl inte missat Café-bloggaren och min kompis David Sundins konstiga och jätteroliga (eller var det jättekonstiga och roliga) podcast Fantasipanelen?

Två avsnitt har gått och i det senaste fick jag vara med – tillsammans med Johanna Wagrell (rösta genast på henne i Queen of Comedy-tävling, bidrag 16, här) och Martin Soneby (twittrar roligt här). Ett knasigt samtal om äktenskap mellan hockeylag, ovanlig mat och faktiskt lite mode.

Man kan gå in på iTunes och lyssna/prenumerera och man kan streama eller ladda hem och sådär på Fantasipanelen.se. GÖR DET!

Några hållpunkter för den stressade:

Vid 9 minuter börjar vi prata om olika personer som inte ska gifta sig.

24:10: Här börjar modespecialen där jag förklarar för en chockad panel vad ”jeansbyxan” är för något. ”Svårt att greppa, men ju mer vi pratar om det desto mer lockande är det att prova på det här med jeansbyxa”, säger Martin Soneby.

18:40: Jag avslöjar att jag har smakat Barbapapa. Sen pratar vi om Skalmans-allergiker.

43:40: Evenemangstips. Mycket konstigt, mycket roligt.

Förresten, jag är ju tillbaka på Twitterni följer väl mig där? Heja @denjohanhurtig!

* * *

Fresten, på bilden har jag t-shirt från Kitsuné, kavaj från Our Legacy, klocka från Rolex och brallor från Crocker/JC.,
2014-03-25 16:17:32, 2014-03-25 15:17:32

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *