Pharrell + Daft Punk = sant

Släpp allt du har för händerna, sluta jobba, ta en paus. Nu finns den till allmän belyssning, låten Gust of wind som Pharrell Williams gör tillsammans med Daft Punk på sitt nya album GIRL. Den är vacker på alla vis, med småhetsiga stråkar som påminner om den där 80-tals-synthlåten, en basgång som låter mer fransk än ljudet av brie mot baguette och det där Daft Punk-patenterade handklappet. Och så en Pharrell som låter souligare än någonsin.

Like på allt, helt enkelt.

Nu har jag ju inte lyssnat alls på resten av albumet men jag känner mig ändå trygg i att säga att det här är bästa spåret.

http://www.youtube.com/watch?v=WlRVb_bAs7Q,
2014-02-27 10:10:25, 2014-02-27 09:10:25

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *