Papperstidningstips: I svampskogen och på Sturehof med Julia Ragnarsson

Ni vet det där Café Magazine som jag pratar om ibland? Min kollega som är som internet fast man har skrivit ut valda delar på papper och satt ihop till en s k tidning? Och sedan dessutom gör en digital version igen av det som man stoppar in i iPads? Ja, den ja.

I det nya numret har jag en text med, en intervju med sjukt roliga Julia Ragnarsson som ni kanske sett i andra säsongen av Bron eller i Tillbaka till Bromma eller i Stockholm stories.

Vi försökte plocka svamp på Djurgården (det gick sådär) och käkade middag på Sturehof (det gick mycket bättre) och så pratade vi om jobbig barndom, att tatuera sig själv och en massa annat kul. Plocka upp och läs vetja.

Juliar-1

Juliar-3,
2014-03-26 18:08:18, 2014-03-26 17:08:18

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *