Ömsom Paris, ömsom konferens i Skåne

Några snabba saker bara. Först, vad är ömsom för ord egentligen? Låter ju helknasigt. För att inte tala om konferens och de – vilka vi nu kan utse till världens värsta människor – som uttalar ordet [kång-ferans] eller [kång-ferangs]. Usch och fy!

Fick ju kanske också mig själv att framstå lite som en s k ”jetsettare” när jag i förbifarten nämnde att jag var i Paris i helgen. Detta kan jag väga upp med att informera om att jag imorgon ska just på konferens med Café i Skåne (och Köpenhamn förvisso). På torsdag ska jag ha en s k ”dragning” om det här lilla tillhållet som vi har kommit att kalla cafe.se och vad vi ska hitta på med det.

Vet ni vad det roligaste med det ska bli? Jo, att för första gången på ett bra tag seriöst få säga ”diskutera i smågrupper”. Kanske tidernas roligaste uppmaning.

Ska givetvis också undersöka möjligheterna att livestreama delar ur konferensen här. Hejrå!,
2011-11-22 19:18:27, 2011-11-22 18:18:27

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *