Om ni undrar vad jag sysslar med

…så har jag ägnat det senaste dygnet åt att komma på vad jag ska ha på mig på kvällens middag med vinnarna av Cafés stora modepris. Panik!

Man vill ju visa att man bryr sig, och ändå vara lite medvetet avslappnad. Man vill ju vara modern utan att verka som att man anstränger sig för mycket.

Har en ny fin Our Legacy-kavaj som jag gillar, men Our Legacy har ju vunnit. Det kanske är pinigt att ha den då? Jockum bara ger mig en Nelson-pekning och bara ”ha-ha”. Fast samtidigt är det ju de som har gjort den.

Kanske ska jag bara försöka efterlikna Per Lernström till punkt och pricka? Nej det vore jättekonstigt.

Jeans? Nej det känns inte så bra. Fan jag gillar ju jeans.

Får titta i garderoben. Panik! Här finns ju ingenting! Den är helt överfull men inget går att ha! FAAN!

Jag kanske borde raka huvudet? Snagga skallen. Så syns det inte att jag inte kunde välja några kläder. Fast jag vill ju inte raka huvudet.

GAAAH! Detta är inte ett cravings-gaah, utan ett panik-gaah. GAAAH!

Kavaj borde jag nog ha. Men vad under? Randig skjorta blir för preppy. Rutig skjorta blir för rutigt. Skjorta över huvud taget känns inte bra. Men samtidigt känner jag mig sällan bekväm med t-shirt under kavaj. Kan jag ha en mindre kavaj under kavajen?

En sak är jag säker på i alla fall: byxor ska jag ha. Men vad för byxor? Inte jeans. Inte chinos. Inte chinos i femficksmodell. Inte kostymbyxor. Finbyxor, finns det något som heter så?

(Här förflyter lite tid).

Nu har jag lagt ut lite olika plagg på sängen att välja bland. Men det är inget av dem som känns bra. Och det gör sig inte så bra tillsammans heller.

Googlar ”att göra en vardaglig outfit lite festligare”.

Häller upp en whisky.

Duschar.

Börjar fundera på keps.

Funderar på att gå in till min granne som heter Kenneth och låna något.

(Här går det mer tid).,
2011-08-17 17:20:18, 2011-08-17 15:20:18

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *