Nike Sportswear The Destroyer

Förra veckan ordnade Nike ett litet mini-NY på Sneakersnstuff och bjöd på tvåkilosbagels och basebolljackasnack. Kär jacka har många namn – utomlands kallas den väl oftast varsity jacket eller kanske letterman men nu när Nike Sportswear kör en nylansering av den eviga jackan har den fått namnet The Destroyer. Brand och consumer insight-mannen Jason Fulton berättade om varsityjackans historia, från att Harvardelever började ha tröjor i samma färg och sy på bokstäver på dem på tjugotalet fram tills idag. (Är jag barnsligt förtjust i plagg med historia? – ja).

The Destroyer kommer med både knappar och blixtlås, är gjord av vattentät ull och har ärmar i skinn (de snyggaste modellerna). Modellerna nedan kommer tidigt till våren och kostar 3200 respektive 3700 kronor.

,
2010-12-08 08:34:54, 2010-12-08 07:34:54

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *