Nigel Cabourn x dåligt bordsskick x mössa inomhus x sur min x tummen upp x haklapp collabo

Idag har jag jobbat (med vad Johan – vi undrar!) och dessutom inhandlat lite filmutrustning till mitt företag. Stativ, handhållen kamerarigg och en fin liten kameralampa, för nästan 12000 spänn. Alltså tillbehör! Lite panik. Men nu behöver jag inte hyra någon utrustning när det handlar om lite enklare jobb.

Jaha, men det struntar väl ni i. Ni är väl mer intresserade av den hånfulla bilden musikvideo-Mats tog på mig när vi åt lunch. Precis när jag satte på mig servetten fiskade han fram sin telefon och fotade.

Men hey, försök själva äta spaghetti bolognese utan att stänka lite. Mister Nigel Cabourn skulle INTE bli glad om jag förstörde hans tröja. Mössan på bilden maskerar min ofixade frisyr och kommer från Buzz Rickson’s.

Förresten, hur dåligt passar den trevliga upp-tummen med min sur-blue-steeliga min? Ganska dåligt.

,
2011-01-21 14:20:05, 2011-01-21 13:20:05

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *