Några ord om Eric Gadds karisma

eric-gadd

Klockan är 09:02 på morgonen, jag är på väg till redaktionen och promenerar uppför den lilla backen på Humlegårdsgatan i Stockholm. Plötsligt möts och passeras jag av soulartisten Eric Gadd, som väl har hunnit bli en 3-400 år gammal nu. Han har på sig ljusblå och lite trasiga baggy jeans och rullar i makligt tempo ner för backen. På en longboard.

Jag tror knappt mina ögon. Hände det där just?

Men det sjukaste i historien är att jag för ett kort ögonblick hinner tänka att han bär upp det rätt bra ändå – ljusblå, trasiga baggy jeans – det kanske skulle vara något för mig att plocka upp?

Så stark är den, Eric Gadds karisma.

* * *

Klicka här för att läsa ett gammalt inlägg om Stakka Bos karisma.,
2014-10-02 17:52:06, 2014-10-02 15:52:06

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *