Några ord om att få något i ögat

Alltså, hur stor är sannolikheten?

Vi var på barndop i helgen och eftersom vi skulle bli gudföräldrar stod vi tillsammans med de lyckliga föräldrarna där framme i kyrkan under ceremonin. Läste ett stycke ur Bibeln, hällde upp heligt vatten i dopfunten och stod bredvid prästen och sjöng med i psalmerna, allt framför samlad släkt och vänner i kyrkbänkarna. Det var verkligen fint och rörande från första stund.

Men precis när prästen satte igång med det hela så fick jag något i ögat.

Kanske var det ett litet dammkorn eller lite skräp, men något var det.

Så exakt i samma stund som det blev vackert och känslosamt så fick jag liksom tårar i ögonen. Alltså jag började inte gråta för att det var så fint, verkligen inte. Lovar. Det är jag alldeles för tuff och hård och cool för att göra, det förstår ni ju. Men det var det där något jag fick i ögat, som gjorde att tårarna rann.

Eller när jag tänker efter så var det i båda ögonen som jag fick lite skräp.

Samtidigt ja. Så måste det ha varit. Vad är sannolikheten för det liksom?,
2013-04-09 17:30:15, 2013-04-09 15:30:15

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *