Moondog hela veckan

God morgon!

Nu är jag hemma och landad i vardagen som bara kommer och går. Det normala arbetslivet är i full gång och jag har 40 000 miljarder saker att göra (förlåt, men jag har varit utomlands). På dagens och morgondagens schema står bland annat att svara på alla era kommentarer jag fått senaste veckorna, men även några möten och ”betald rolighet”.

Hur som helst, jag UNDRAR vad ni vill läsa här nu när jag inte kan köpa tid med gamla Greklandsbilder längre. Vad ska jag skriva om? Mode, trams, gubbvaktning? Vad jag jobbar med? Kommentera bilder från event?

Bara bilder på hur brun jag är kanske? (Fast ni vet, allt försvinner ju på planet hem).,
2011-03-14 08:49:51, 2011-03-14 07:49:51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *