Monifa nothin’ and chicks for free

Det är ingen nyhet att jamaikanska artister är lätt galna och inte bryr sig så mycket om vare sig copyrightidiskussioner eller hur obskyra referenser som används genom olika samplingar, och att de har en viss förkärlek för att låna artistnamn ur filmhistorien (Tony Curtis). Ändå blir jag lyckligt överraskad när jag ramlar över Mr. Vegas låt ”Cover Girl”. Refrängen är nämligen hämtad från serien Top Model, det är Cover Girls slogan som modellerna använder när de gör tv-reklam: ”Easy breezy Cover Girl” säger de i Top Model, ”Easy breezy Cover Girl” sjunger Monifa. Obetalbart. När refrängen sedan avslutas med ”maybe it’s Maybelline” har jag redan tappat medvetandet av glädje.

Klicka och lyssna: Mr. Vegas ft. Monifa – Cover Girl

Och ja, jag är barnsligt lycklig över rubriken men ber samtidigt om ursäkt till den som tar anstöt.

,
2010-12-16 14:42:50, 2010-12-16 13:42:50

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *