Mommo & Nea

Jag fortsätter dagen med genre-skrivande. Har föräldrabloggat lite nämligen och då är det viktigt med mycket utropstecken, smileys och moderna namn:

”Det var verkligen en toppendag! Lugn och fin och alldeles perfekt! Lilla Aimee var lugnet själv och verkade gilla uppmärksamheten som hon tog med ro. Vår lilla stjärna! En annan liten stjärna är så klart storasyster Guila. Jösses vad hon tjattrade där framme i kyrkan;) Hon pekade ut och familjemedlemmar och kompisar i bänkraden, typ hela tiden! Sedan började hon sjunga dagissången..Mommo e här, Nea e här mfl mfl.. Det var inte lätt för prästen att göra sig hörd där inte! Jag hörde inte ett ord av vad hon sa. Men det gör ingenting. Barn är ju så där bara och ju mer man hyssjar ju högre pratar de;)”

,
2010-12-09 16:10:59, 2010-12-09 15:10:59

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *