Modeveckan: Oscar Jacobson AW11

Modeveckan i Stockholm är över men jag har fortfarande inte visat er videon från Oscar Jacobsons första visning. Två saker tycker jag vi kan notera:

1. Jag skriver automatiskt Jacobson med två ”s” varje gång och måste korrigera.

2. Den repositionering av varumärket som gjordes för tre-fyra år sedan har gett strålande resultat i plaggen som är modernt mysiga, men den har ännu inte uppmärksammats hos den breda publiken. ”Va?” var den vanligaste kommentaren från mina bekanta när jag hyllade märket. Sedan är det också ett klassiskt fall av profet i hemstaden, vore det ett japanskt märke skulle succén vara ett faktum i Sverige. Nåväl, håll till godo.

,
2011-02-14 16:01:14, 2011-02-14 15:01:14

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *