Mentor till Johan: A new contender enters the arena

Kommer ni ihåg när jag ansökte om att få Jonas Cramby som mentor?

Annars står det inlägget här under.

Två intressanta spår har uppstått sedan dess.

Fick ett mail av Jonas imorse: ”En mamma på dagis i morse sa att hon röstade för att jag skulle ta dig som protegé”. Observera att det inte var min mamma, inte ens en mamma som känner mig. Så där ligger jag på plus. Stort tack till denna okända mamma som driver frågan på dagis, tack!

Det andra intressanta spåret kan vi kalla ”orange keps”. Jag nämnde i ansökan att Jonas hade orange keps när jag filmade honom och att det var något jag gärna såg på min mentor. Ni ser själva på bilden nedan, Jonas ser perfekt cool och kul crazy ut.

Och så plötsligt, hur konstigt det än verkar, avslöjar sig självaste Bengt Frithiofsson som läsare av denna blogg. Fast inte nog med det, han läser denna blogg och anmäler sig som alternativ mentor till mig! Eller hur ska vi annars tolka att han dök upp i denna outfit i Nyhetsmorgon idag?

Bengt, det räcker inte med bara orange keps, jag vill ju hemskt gärna att just Jonas ska bli min mentor, men tack för inspelet. Och tack till Jonas Adner för Bengt-bild.,
2011-09-16 10:36:40, 2011-09-16 08:36:40

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *