Melloliveblogg – så går det till

Jo, jag fick alltså den kuliga idén att liveblogga från Melodifestivalfinalen. Men tyvärr har jag bristfällig koll på tävlingen, har bara sett lite repriser av Sean Banans framträdande, sammanfattningar i andra program och ramlat över två halva repriser. Så tanken är att jag ska spendera dagen här på att läsa på, lyssna igenom finalbidragen, tycka, tänka och förhoppningsvis (mest av en slump förstås) vara lite rolig då och då.

OM det nu skulle vara så att det faktiskt ramlar in någon bakfull (ni tror att jag inte känner er men det gör jag) läsare här får du/ni mer än gärna ge dig/er till känna och tycka till i kommentarerna.

Vad vill ni att jag ska skriva om? Säg!

Det kommer nog inte riktigt bli som på Aftonbladet om man säger. Hallå liksom, schlagerexperten Tobbe Ek bloggar live från genrepet klockan två. Då är vi sjuukt igång här redan. Så före.

(Fast ja, jag kommer nog behöva en god öl på vägen. Kanske borde rapportera även antal druckna enheter. Så skulle ju till exempel aldrig Aftonbladets schlagerexpert Tobbe Ek hålla på.)

Status klockan 12.52: Druckit en kopp kaffe och ett glas kallt vatten. Ätit inget. Är hungrig. Har inga byxor på mig.

OBS, prioriterar inte att redigera de här inläggen, eller ens läsa igenom dem innan jag publicerar. Här får ni minsann den ofiltrerade, förvirrat formulerade SANNINGEN!,
2013-03-09 12:58:22, 2013-03-09 11:58:22

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *