Mat och shopping på Slow Food Saturday

Jag gillar att handla på nätet. Jag gillar generellt att vara hemma, det är trevligt.

Men det är fortfarande härligt att ibland ge sig ut på stan en lördagseftermiddag, ta en kaffe, köpa något magasin och nypa i en fin t-shirt eller så. Kanske ha med sig en påse hem, det är en speciell känsla ändå. De tillfällena åker jag nästan alltid till Krukmakargatan i Stockholm, och med en tamed-bryggkaffe från 711 kollar jag in det senaste på Nitty Gritty (MÄRKEN!), provar en kavaj hos Our Legacy och köper någon japansk tidning på Papercut.

Just denna lördag har de något nytt på Krukmakargatan som går under namnet Slow Food Saturday. Mellan klockan 12-16 kommer restaurangerna Sjögräs, Steam, Södermalms Delikatesser och Tjoget tillsammans med Johan och Nyströms Kafferosteri att bjuda på slowfood och drycker inne hos Nitty Gritty, Nitty Gritty Grit Girl Store, Our Legacy, Papercut och Uniforms for the Dedicated.

Låter som en trevlig grej om ni frågar mig. Gå dit med er bara!,
2012-11-23 16:16:08, 2012-11-23 15:16:08

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *