Måndagsroligheter

Vi har aldrig pratat om hur rolig och smart Louis CK är va? Jag förutsätter att ni följer hans Seinfeld-möter-Curb-möter-något-helt-annat-show Louie, och det var för att promota dess andra säsong som han fick komma till gamle kompisen Conans tvprogram förra veckan.

På dryga tio minuter hinner han förvånas över att det inte sker fler mord än det gör (”start murdering and eating well!”), berätta om hur han räddat livet på sin hund med misshandel (”I’m literally punching her in the face”) och återberätta castingen av barnskådespelare till Schindler’s List (”the sun will come oouut, tomorrow”).

Det känns lite slitet att skriva ”geni”, men: Geni!

I relaterade nyheter så har Filip och Fredrik premiär för sitt program Breaking News ikväll på femman klockan 2200. Live! Jag är ett stort fan av formeln nyheter plus humor så jag hoppas mycket på detta (ja vi förstår alla att jag mest tänker how can I get on). Det finns så många lyckade utländska förlagor att mäta sig mot och så många misslyckade svenska ansatser att skilja sig ifrån. Vi får helt enkelt se, de verkar ju hittat ett riktigt snyggt skrivbord i alla fall.,
2011-08-22 20:40:05, 2011-08-22 18:40:05

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *