Män som heter Fredrik

Vilken helg! Sent i fredags kväll började det plötsligt rasa in kommentarer till ett inlägg. Fine medmänniskan Fredrik Backman hade noterat att jag kände mig hängig och tog sitt internetposse till hjälp för att muntra upp mig. Nu har jag plötsligt 59 kommentarer som säger att jag är söt och att mitt glöggskämt var skojigt – succé! Jag väljer givetvis att tro blint på alla.

Några är roligare än andra:

De som inkluderat citattecknen i sin kommentar – mycket roligt!

Signaturen ”Tres” som smugit in ett ”störd” istället för ”söt” – roligt och sant!

Martina som kallar mig för en hyvens kille – finaste komplimangen!

De som tycker att glöggskämtet var superkul och vill ha mer glöggskämt – I love you!

Alltså, min vita kamel denna vecka går till Fredrik Backman för att han är så schysst och en bra kille liksom. Jag önskar honom all jullycka, och må han finna den optimala plastgranen. Själv ska jag ägna kvällen åt att peta in torkade nejlikor i apelsiner så att mönster uppstår.

,
2010-12-05 15:21:20, 2010-12-05 14:21:20

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *