Mail från ledningen

Från: Viktor
Till: Den nye
Skickat: Ti 15:44
Ämne: SV: Är det inte smidigast om vi väljer mig till Sveriges mest välklädde man?

Bästa Johan,

först måste jag säga att det är trevligt att ha dig ombord. Jag hade väntat mig lite mer av en rivstart bara, lite mer kul sådär, men det kommer säkert. Du kanske skulle skriva något om stekare?

Så till din fråga. Visst hade det kanske varit ”smidigare” att välja dig till Sveriges mest välklädde man, men varför I HELVETE SKULLE VI VILJA GÖRA DET???? Du ser ju ut som en oseriös halvitaliensk Elvislookalike i Fristadskläder, sedan får de vara sydda i Japan bäst de vill. Herregud, bomull från Zimbabwe står sig slätt mot lite rejält skäggstubb, det förstår du väl. Att du gått och köpt likadana Persolglasögon som mig kan jag tycka är lite gulligt, men kom igen nu.

Jag ska vara så tydlig som möjligt: En stavelse till om det här och du ryker. Nu är det du som går in till Daniel Lindström och säger förlåt för att du varit dum.

/ V-Man

,
2010-07-13 15:56:28, 2010-07-13 13:56:28

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *