Mail från Café: Det är inte vi det är du

Bäste Johan,

det är inte så mycket att du är dålig som gör att vi skriver detta mail till dig. Det handlar i grund och botten om att du är så konstig. Förra inlägget till exempel – vad menas? Det verkar vara någon typ av referens och ordlek kopplat till en bild på dig där du håller en glöggflaska. Vi förstår inte syftet med inlägget, allt vi ser är meningslöst trams.

Här på cafe.se strävar vi efter att våra bloggare ska ha en inriktning, en tydlig linje som de följer. Flertalet undersökningar har visat på att läsarna gillar detta. Ingen undersökning har visat på att det du håller på med – konstiga bilder och någon sorts slogans som man inte förstår – uppskattas av läsare.

Daniel skriver om mode, Viktor skriver om mediebranschen och politik, Fredrik skriver skruvade vardagsbetraktelser, Jonas skriver om mat, publicerar fantastiska bilder, bjuder på populärkulturella insikter och träffsäkra rapporter från verkligheten med sin varma och roliga stil osv osv – och du… du lägger upp en bild med ordet ”fitflop” på i ett inlägg, och skriver ”eller är du bara glögg att se mig” i ett annat.

Vi vet inte riktigt hur vi ska uttrycka detta vänligt, men du fattar väl att du inte kan hålla på så här?

Varför kan du inte bara skriva något roligt på riktigt? Som att Idol-Jay ser ut som en varg.

Vi kan inte tvinga dig att bli roligare men det känns skönt att ha fått skriva av sig lite. Missförstå oss inte nu bara, vi är inte arga på dig. Vi är bara besvikna.

/Hela Caféredaktionen

,
2010-12-03 18:42:12, 2010-12-03 17:42:12

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *