Lördagsvideo: MTV The Grind

Det är svårt att i text göra alla fantastiska aspekter av det här klippet rättvisa. The Grind gick ut på att massa folk dansade till ”the latest club music” och så blev det ett tv-program. Ni måste kolla på hela, och sedan nöjer vi oss med att konstatera två saker:

1. Tänk om jag hade kunnat vara där! Det ser så härligt ut, alla är glada, heta, snyggt klädda på sitt egna lilla vis. Killarna har aldrig varit biffigare i sina jeansshorts och tjejernas bikinitrosor har aldrig varit så högt skurna.

2. Nu måste jag göra en musikvideo som är som ett avsnitt av The Grind. Förstår ni hur bra den skulle bli? Är du artist och bra kan du ju höra av dig. Jag tänker först och främst Familjen eller Axel Boman med det här halvfranska brottningsgreppet på ABBA.

Studio Barnhus 005 B1 – Axel Boman – ABBA 002 (snippet) by Studio Barnhus

Några av mina favoriter i klippen är killarna i synkade combatbyxor, biffarna i jeansshorts, tjejen i baddräkt och Seattlesnubben som skakar loss.

Vilka är era?,
2011-08-20 13:14:45, 2011-08-20 11:14:45

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *