Lördagarna som kom och gick, tänk om de var livet som vi fick.

Det krävs ganska lite ibland, för att livet ska kännas riktigt bra. En sådär extra varm dag, fotbollslaget som man gillar så mycket leder med 3-0 i paus, efter matchen ska man äta middag med sina bästa på sin nyrenoverade kvarterskrog Mosaik och mitt i allt kanske man unnar sig något från en av många nätreor som pågår i detta nu, och så lyssnar man på stenhårda raggadängan ”Stronger” av Cham under tiden. Och då har vi inte ens hunnit fram till den sådär lite för varma sommarkvällen i stan där vad som helst kul kan hända. Hoppas ni har det riktigt fint ni också.

Vet inte om ni är med såhär efter bilden och allt, men här kommer ljudet av helgens kanske sjätte öl: Psscchhtt!,
2011-07-02 17:06:30, 2011-07-02 15:06:30

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *